Energetische therapeut en (levens)kunstenaar

Soms geeft het leven een kadootje op een bijzondere manier. Door een aandoening aan mijn hand ben ik me meer gaan richten op Energetische Therapie, een opleiding die ik in 2019 heb afgerond. Het werd steeds duidelijker dat ik helder wetend ben waarbij dingen spontaan invallen als ik me focus op iemand. Dit kan veel betekenen voor cliënten en verhelderend en helend werken. 

Naast mijn passie als kunstenaar, werk ik als gastheer bij een levensbeschouwelijk conferentiecentrum, (www.depoort.org), waar ik vaak mooie ontmoetingen met gasten heb. 

 

Rooslezing 

Ik gebruik de roos, van wortel tot de bloem, als symbool voor de mens. Op deze manier is het niet altijd nodig een trauma te duiden of (diepgaand) te bespreken. Het symbolisch weghalen is vaak genoeg. Het geeft een helder beeld hoe je in het leven staat in dit moment. Het vertelt welke stappen je nu kunt en mag zetten. 

 

Chakra’s reading en herstel

Door de energiepunten te lezen, te voelen, ervaar ik blokkades. Samen met de cliënt hef ik deze op. Ik laat het de cliënt zelf ervaren om dit te voelen, dit geeft inzicht in het zelfherstellend vermogen. 

 

Traumaverwerking en healing

Erge gebeurtenissen kunnen littekens achterlaten. Trauma’s die je zelf hebt ervaren hebben invloed op de doorstroming van de energie. Hierdoor raak je uit balans dat zich kan uiten in futloosheid of depressiviteit. 

Ook onverwerkte trauma’s uit vorige generaties kunnen in je eigen leven als belemmerend worden ervaren. Onbewust doorgegeven zijn ze vaak de oorzaak waarom sommige dingen niet lukken, of dat er een beklemmend gevoel ervaren wordt. 

Ik geef een symbolische weergave hiervan. Ik zet je zo neer dat je dit symbool kan weghalen. Het wonderlijke is dat dit ook gebeurt in de werkelijkheid. 

 

Verduidelijken toekomstvragen/ levens(in)richting, verheldering in het maken van keuzes 

Er komt van alles op ons pad. Soms is het onduidelijk waarom en welke keuze we moeten maken. Door een persoonlijke Reading te doen komt er meer helderheid en (zelf)vertrouwen om te gaan staan als wie je bent. Ook kun je dan jouw toekomst letterlijk voelen. 

 

Energetische massage en energiepunten 

Naar aanleiding van een gesprek kan geadviseerd worden om geen woorden te gebruiken en het lichaam te laten ervaren hoe de energie is. 

Dit kan door contact te maken met de verschillende energie punten. 

 

Een volledige energetische massage reinigt het lichaam op energieniveau en maakt (onverwerkte) emoties los. Hierbij is het belangrijk dat er volledig vertrouwen is. Het is dus niet mogelijk direct een losse massage te boeken. 

 

Tarieven

Gesprek: € 75. (Ca. 1 uur)

Aanvullende Rooslezing: € 50 

( in totaal samen is dit ca 1,5 tot 2 uur)

 

 

Energetische massage (90 min): € 90